ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εξακολουθεί να σκορπίζει πεντοχίλιαρα ο Δήμαρχος αλλά μόνο σε ημετέρους...

Την ώρα που ο Δήμος Καλαβρύτων διαμαρτύρεται για το ότι... "Όπως όλοι οι Δήμοι της χώρας, έτσι και ο Δήμος Καλαβρύτων, δεν αντέχει άλλες περικοπές πόρων, όπως αυτές, που συμφωνήθηκαν, μεταξύ, της κυβέρνησης και των δανειστών, με το λεγόμενο «κόφτη» δαπανών, ο οποίος μάλιστα, ξεκινά από τους πόρους των Δήμων", την ώρα που... "τα Ραβασάκια φωτιά για την αποχέτευση έρχονται στους Καλαβρυτινούς" και καλούμαστε να πληρώσουμε από 660,60 έως 1060,60 για τα τέλη σύνδεσης στην αποχέτευση, (διαβάστε σχετικά εδώ), ο χορός των απευθείας αναθέσεων του Δήμου, με το ποσό των... 5.000 ευρώ συνεχίζεται!!!

Αυτή τη φορά αφορά την καθαριότητα των σφαγείων!

Επειδή όπως ισχυρίζεται ο Δήμος, δε φτάνει ένα άτομο για την καθαριότητα των σφαγείων, προσλαμβάνει άλλο ένα, με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ φυσικά, έναντι του ποσού των 4.990 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή, (φαίνεται ότι ο Ιούνιος ειναι ο μήνας των πεντοχίλιαρων στο Δήμο), είχε δοθεί και πάλι με απευθείας ανάθεση, (διαβάστε σχετικά εδώ), το ποσό των 5.000 ευρώ σε ιδιώτη, για να προωθήσει και να υποστηρίξει την ανακύκλωση στο Δήμο Καλαβρύτων, γεγονός που μόνο εμείς από εδώ ειχαμε καταγγείλει. Φυσικά ένα χρόνο μετά, δεν έχει γίνει καμία δραστηριότητα από τον ιδιώτη στο Δήμο Καλαβρύτων για την ανακύκλωση.

Δυστυχώς τέτοιες νοοτροπίες μας έχουν φτάσει εδώ που βρισκόμαστε σήμερα και την πληρώνουμε όλοι. Αν δεν αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σε τέτοιες πρακτικές, τότε δε σωνόμαστε με τίποτα!!! Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι... 

 

Β. Αποστολόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.