ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Ειδική συνεδρίαση Δ.Σ του Δήμου Καλαβρύτων,προυπολογισμός 2015

Με μόνο ένα θέμα σε ειδική συνεδρίαση συγκαλείται το Δ.Σ του Δήμου Καλαβρύτων την Τρίτη 23/12/2014 και ώρα 18.00. Το θέμα αφορά την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2015 καθώς και της Στοχοθεσίας του Δήμου για το ίδιο έτος.

Η σχετική πρόσκληση :

Σας προσκαλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (κατ’ άρθρο 159 παρ. 1 του ν.3463/2006), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 23η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 μ.μ. με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

 

 

Περί συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2015 καθώς και της Στοχοθεσίας του Δήμου για το έτος 2015.

ipografikontogianni

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, παρακαλούμενο να παραστεί στη συνεδρίαση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

1. Παρακαλούνται οι κ.κ Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως προσέλθουν στο Δημαρχείο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να λάβουν γνώση του σχετικού φακέλου του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.