ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εγκαινιάζεται, αύριο, ο Ερευνητικός Σταθμός Περιβαλλοντικών και Κλιματικών Δεδομένων στο Χελμό

Στο υπέροχο, μυθικό και χιονισμένο βουνό του Δήμου Καλαβρύτων, το Χελμό, εκτός, από το Χιονοδρομικό μας Κέντρο και το Αστεροσκοπείο Αρίσταρχος, που βρίσκεται στην ψηλότερη κορυφή του (2.324 μ. ύψος), κατασκευάσθηκε, από το Ερευνητικό Κέντρο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», με τη συνδρομή και του Δήμου Καλαβρύτων, πρότυπος και σύγχρονος Ερευνητικός Σταθμός Περιβαλλοντικών και Κλιματικών Δεδομένων και Μετρήσεων, ο μοναδικός σε τέτοιο υψόμετρο (2.324 μ.) στην Ελλάδα, μια υποδομή εθνικής εμβέλειας, έρευνας, καινοτομίας, εφαρμογών και συμβολής στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας.

Αύριο, Παρασκευή, 17 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ., στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, στα Καλάβρυτα, θα γίνει εκδήλωση από το Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών του Ερευνητικού ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και στη συνέχεια τα εγκαίνια του Ερευνητικού Σταθμού στο Χελμό.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, προσκαλεί όλους, στην εκδήλωση αυτή, στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας και στα εγκαίνια.

Ακολουθεί η πρόσκληση του Δήμου Καλαβρύτων:

«Πρόσκληση

 

Το Ινστιτούτο Πυρηνικών & Ραδιολογικών Επιστημών, Ενέργειας, Τεχνολογίας & Ασφάλειας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε εκδήλωση στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας του Δήμου Καλαβρύτων με θέμα:

 

«O Ερευνητικός Σταθμός Περιβαλλοντικών και Κλιματικών Δεδομένων του Δημόκριτου στο Χελμό. Μια Υποδομή Εθνικής Εμβέλειας , Έρευνας, καινοτομίας, εφαρμογών και συμβολής στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Υποχρεώσεις της χώρας»

 

καθώς και στην ξενάγηση και στα εγκαίνια του Ερευνητικού Σταθμού Μετρήσεων στο όρος Χελμός».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.