ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Αυτοψία στην Πούντας Καλαβρύτων θα γίνει;;;

Ένας και μοναδικός στην ουσία ο δρόμος που συνδέει τουριστικά και όχι μόνο την Αθήνα,την Κόρινθο,την Στερεά Ελλάδα ,μέσω της γέφυρας, με τα Καλάβρυτα

Αναμένεται ο δρόμος αυτός κατά την διάρκεια του χειμώνα να φιλοξενήσει χιλιάδες οχήματα ,μικρά και μεγάλα .Η κατάστασή του είναι τέτοια που θα δημιουργήσει προβλήματα .Άμεσα πρέπει να γίνουν οι διαγραμμίσεις να καθαριστεί απο τα χόρτα δεξιά και αριστερά και να γίνουν παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία όπως αυτά που απέκλεισαν οδηγούς και αυτοκίνητα, (διαβάστε εδώ), (αλλά και εδώ)πολύ πρόσφατα και ενώ ακόμα είμαστε στο καλοκαίρι .

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα ανεβείτε προς την πόλη μας και κάντε την αυτοψία σας όπως και στην περιοχή του Δήμου Αιγίου όσο είναι νωρίς.

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Γρ. Αλεξόπουλου στα έργα συντήρησης των επαρχιακών οδών στην Αιγιάλεια

Στα έργα συντήρησης των επαρχιακών οδών που εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος προκειμένου μαζί με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλο να κάνουν αυτοψία στις εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων Χρήστου Μπούνια και Ντίας Ζαχαροπούλου – Στούμπου, αλλά και του Αντιδημάρχου Αιγιάλειας Μιχάλη Κυριακόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Αλεξόπουλος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών που γίνονται, ενώ παράλληλα ζήτησε την επίσπευση των ρυθμών που εκτελούνται τα έργα, ώστε άμεσα να ολοκληρωθούν αυτές οι σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της αυτοψίας, ο Δήμαρχος κ. Παναγόπουλος ζήτησε και ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα νέα σημεία που πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις τόσο στην Παλαιά Εθνική Οδό και στο επαρχιακό δίκτυο, όσο και για προβλήματα στον ποταμό Μεγανίτη και επισημάνθηκε η αναγκαιότητας στενής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.

«Πραγματικά γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες που έχουν όλοι οι Δήμοι είναι μεγάλες και επιτακτικές, ωστόσο οι παρεμβάσεις εστιάζονται στα πιο επείγοντα, επικίνδυνα και απαραίτητα σημεία. Με κάθε τρόπο και μέσο, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, προσπαθούμε να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια, ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες που κινούνται τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.