ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - 72 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, της 13ης Δεκεμβρίου. Στο μνημόσυνο της

13 Δεκεμβρίου 2015, θα παραστεί και ο Πρόεδρος

της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.


 

Ξεκινούν, μεθαύριο, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 72 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, με το μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στα χωριά Άνω και Κάτω Ζαχλωρού.

Οι εκδηλώσεις αυτές, κορυφώνονται με το πάνδημο μνημόσυνο, της Κυριακής 13ης Δεκεμβρίου 2015, στη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, που θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ανακηρύχθηκε, τιμητικά, επίτιμος δημότης της πόλης και του Δήμου Καλαβρύτων.

Και οι εκδηλώσεις τελειώνουν στις 14 Δεκεμβρίου με, τα μνημόσυνα για τους εκτελεσθέντες στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, στην Κλειτορία και την ημερίδα, στα Καλάβρυτα, για το «Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος – 10 Χρόνια (2005 – 2015): Λειτουργία και προοπτικές».

Σας προσκαλούμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μνήμης αυτές, το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων, που κατάρτισε ο Δήμος Καλαβρύτων, ακολουθεί. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΕΔΩ

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.