Κα Σία Αναγνωστοπούλου νομίζετε ότι κυβερνάτε !!

Το όμορφο, ονειρικά φτιαγμένο σύστημα της εκπαίδευσης δεν μπορεί να ανατραπεί σε λίγους μήνες αλλά το να νομίζετε ότι διευθύνετε την εκπαίδευση είναι κάτι άλλο !!. Κάτω από την μύτη σας αιρετοί και στελέχη των υπηρεσιών σας λειτουργούν όπως ακριβώς επιθυμούν ώστε να εξασφαλίζουν πολλαπλές εξυπηρετήσεις μέσω μετακινήσεων, βελτιώσεων κ.λ.π πάνω στην πλάτη των '' σκουπιδιών'' που λέγονται αναπληρωτές και έχουν οργώσει τις ορεινές ή νησιωτικές περιοχές.

Εξαναγκάζουν με νομιμοφανή τρόπο σε παραιτήσεις τους αναπληρωτές που ελπίζουν να ζήσουν το όνειρο να εργαστούν για 3-4 μήνες. Βολεύουν πρώτα τους ήδη βολεμένους και ειρωνεύονται τους ταλαιπωρημένους συναδέλφους τους που για συγκυριακούς λόγους έχουν βρεθεί έξω από την πόρτα των σχολείων. Αξιόλογοι και εργατικοί καθηγητές που αγωνίζονται να ζήσουν τις οικογένειές τους γίνονται έρμαια αποφάσεων των τάχα επιτροπών.

Κυρία Αναγωστοπούλου, η άδικη σφαλιάρα που θα δεχθείς έχει την ίδια πίκρα, είτε προέλθει από δεξιόχειρα είτε από αριστερόχειρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην πρώτη περίπτωση '' ο βασανιστής '' χαίρεται αυτό που κάνει ενώ στην δεύτερη το χαίρεται αλλά νομίζει ότι έχει και δίκιο .

ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!!!!!

 

(Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία επικοινωνήστε με τον υπογράφοντα)

Παπαδόπουλος Θεόδωρος για το kalavrytanet

Νεότερη ενημέρωση : Υπήρξε άμεση ανταπόκριση στο δημοσίευμα από το υπουργείο παιδείας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.