κ.Μαγκαφά. Τι νέα από την επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων ;

Για να μην ''τα ακούει'' συνεχώς ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς ο οποίος προφανώς ως επικεφαλής έχει την ευθύνη και καρπώνεται τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της ομάδας στην οποία ηγείται,αλλά ευθύνες  υπάρχουν και αλλού ,γιατί ο Δήμαρχος δεν είναι ο ''Χριστός'' να είναι πανταχού παρόν. Η ευθύνη του ηγέτη είναι να μην είναι συγκεντρωτικός και να μην προκαλεί υδροκεφαλισμό με εγωκεντρικές συμπεριφορές.

Σε αυτή την λογική δημιουργήθηκε,και πολύ σωστά από τον κ. Λαζουρά, μια επιτροπή από την οποία θεωρητικά θα έπρεπε να περιμένουν πολλά οι άνεργοι και οι επιχειρηματίες του ορεινού Δήμου μας.

Τον Οκτώβριο του 2014, πριν οκτώ μήνες, προτάθηκε από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων η δημιουργία Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων. Με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ορίστηκε ο πρόεδρος και τα μέλη αυτής της επιτροπής(12μελής Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων ) η οποία έχει ως σκοπό ειδικότερα στους τουριστικούς δήμους να επεξεργάζεται και να εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου.

Όπως είναι γνωστό, στην Δημοκρατία ο πρόεδρος κάθε συλλόγου,σωματείου,επιτροπής κ.λ.π έχει την ευθύνη να συγκαλεί το αντίστοιχο Δ.Σ και να εισαγάγει θέματα προς συζήτηση ώστε να παραχθεί ένα αποτέλεσμα.

Πρόεδρος αυτής της επιτροπής είναι ο κ. Ν. Μαγκαφάς από τον οποίο όλοι μας περιμένουμε μετά από τόσους μήνες με ενδιαφέρον τα πρώτα αποτελέσματα των εργασιών της.

Υπάρχει βέβαια το ερώτημα αν έχει συγκληθεί ποτέ αυτή η επιτροπή ,γιατί όπως είπε σήμερα στο Δ.Σ του Δήμου Καλαβρύτων ο κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος ακόμα δεν έχει συνεδριάσει ούτε μια φορά.

Ακόμα χειρότερο είναι αυτό που είχε πει μέλος αυτής της επιτροπής στον υπογράφοντα πριν από ένα μήνα περίπου ( επτά μήνες μετά)...'''ευτυχώς που δημοσίευσε το kalavrytanet τα μέλη της επιτροπής και έμαθα και εγώ ότι είμαι μέλος της.....'''

Κατάρες για τον Δήμαρχο και εδώ; όχι βέβαια, όλοι είναι ενήλικες και έχουν την ευθύνη τους.

Ας συγκληθεί επιτέλους αυτή η επιτροπή, γιατί ποιος ξέρει μπορεί τα μέλη της να έχουν κάποιες αξιοποιήσιμες ιδέες.

Ο έρμος ο ελεύθερος επαγγελματίας,ο απελπισμένος άνεργος , ο νέος  σας κοιτάει στα μάτια περιμένοντας την λύτρωση. 

Θεόδωρος Παπαδόπουλος


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.