Ήττα των Καλαβρύτων αφιερωμένη στους ...''αδικαιολογήτως ΑΠΟΝΤΕΣ'' !!!

Βαριά ήττα με 3-0 υπέστη η Α.Ε.Καλαβρύτων στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου από τον Ποσειδώνα Πατρών. Μια ήττα από βατή ομάδα, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι κομβικής σημασίας, που κάτω από προγραμματισμένους ή μη συνδιασμούς σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος που ακολουθούν, μπορεί να στοιχίσει την απώλεια της Κατηγορίας για την ομάδα των Καλαβρύτων.Αν αναζητήσει κανείς τα αίτια της ήττας θα τα βρεί πολύ εύκολα στην εικόνα της άνδρικής ομάδας, όχι μόνο στα 90' του σημερινού αγώνα, αλλά κυρίως στον τρόπο που αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της αντιμετωπίζουν την συμμετοχή τους σε αυτήν.

Αποχή από τις προπονήσεις, ανευθυνότητα, βεντετισμός, υπερβολική άγνοια των αγωνιστικών αναγκών,έλειψη πάθους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δυστυχώς η διοίκηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει έχοντας την ευθύνη μιας ερασιτεχνικής και όχι επαγγελματικής ομάδας. Όσοι έχουν χαράξει μια συνήθεια με βάση την οποία μπορούν κατά βούληση να συμμετέχουν στο σύνολο ή να θεωρούν ότι κάνουν χάρη με την παρουσία τους θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους επιμελείς συμπαίκτες  τους  οι οποίοι παρά τις επαγγελματικές ή άλλες δυσκολίες δεν παραλείπουν να κάνουν θυσίες για αυτό που είναι η έννοια μιας ομάδας, το σύνολο !! Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις κυρίως στους δεκάδες πιτσιρικάδες της ακαδημίας που ακολουθούν και μοιραία τους έχουν ως αθλητικά πρότυπα. Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι κάνουν τιτάνιο αγώνα για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα θέτοντας ως ενέχυρο τις προσωπικές τους επαφές και διαθέτοντας πολύτιμο χρόνο από τις εργασίες και τις οικογενειές τους.

΄Οποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο γνωρίζει τις σωματικές επιβαρύνσεις που πρέπει να καταθέσεις σε προπόνηση - αγώνα και είναι βέβαιο ότι όποιος έχει αγωνιστεί στην τοπική ομάδα έχει προσφέρει με ιδρώτα, κούραση ,τραυματισμούς κ,α. Το ζητούμενο εκτός από αυτά είναι και η ψυχή, το φιλότιμο, αυτό δεν απελευθερώνουν ορισμένοι.!! 

Χρόνος πάντα υπάρχει για να παραδεχθούμε και να επανορθώσουμε. Όποιος πιστεύει ότι χρωστάει στην ομάδα του μπορεί να το δώσει, όποιος είναι εντάξει με την συνειδησή του.... ας σκεφτεί ότι  ομάδα χωρίς θυσία, χωρίς αγάπη, χωρίς αλληλοσεβασμό, χωρίς προτεραιότητες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν συνδέονται απαραίτητα με την επίσημη θέση της διοίκησης της οποίας είμαι μέλος.

Παπαδόπουλος Θεόδωρος 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.