Ιωάννα Σφυρή: Ουδέποτε εργάσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων εργαζόμενος θετικός στον κορονοϊό

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κα Ιωάννα Σφυρή, σχετικά με το δημοσίευμα του kalavrytanet με τίτλο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο κορονοϊός έφτασε στα σπίτια μας;", όπου αναφερόταν σε ...φήμες, που θέλουν και εργαζόμενη του Νοσοκομείου Καλαβρύτων να είχε βρεθεί θετική σε rapid test από προχθές και παρόλα αυτά χθες να βρισκόταν στη θέση της στο Νοσοκομείο, μας ανέφερε τα εξής:

Υπάλληλος του Νοσοκομείου Καλαβρύτων που έρχεται από την Πάτρα, βρέθηκε την Τρίτη στην Πάτρα θετική σε τεστ κορονοϊού. Από την Τρίτη το βράδυ που έγινε γνωστό στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων το γεγονός, έκλεισε για το κοινό το μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου όπου εργαζόταν η εν λόγω υπάλληλος, ενώ οι υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί της μπήκαν κι αυτοί σε καραντίνα σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Μία υπάλληλος η οποία λόγω ρεπό δεν ήρθε σε επαφή με το κρούσμα και μόνο αυτή, εργάζεται αυτή τη στιγμή, προκειμένου να μείνει ανοικτό το μικροβιολογικό εργαστήριο.

Δημοσιεύουμε την διευκρίνηση της κας Σφυρή θέτοντας έστω και με αυτό τον τρόπο τέλος στην φημολογία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.