ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παραιτήθηκε ο σύμβουλος Νίκος Παπαβραμόπουλος

Παραιτήθηκε χτες από το κοινοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων ο κοινοτικός σύμβουλος Νίκος Παπαβραμόπουλος.

Στην επιστολή παραίτησής του, με παραλήπτη το Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο η οποία κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο και στα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, ο κ. Παπαβραμόπουλος αναφέρει ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια χωρίς δεύτερη σκέψη, θεωρώντας ότι ηθικό και δίκαιο είναι, η θητεία να μοιραστεί με τον άλλο συνυποψήφιό του κ. Αποστόλη Κοντή, αφού συγκέντρωσαν και οι δύο στις εκλογές του 2019, τον ίδιο αριθμό ψήφων και κατέλαβαν τρίτη εκλόγιμη θέση.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του κ. Παπαβραμόπουλου:

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

 

Επιστολή Παραίτησης

Προς Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Αθανάσιο Παπαδόπουλο,

με την παράκληση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται σχετικά εκ του Νόμου.

Κοινοποίηση στον κο Πρόεδρο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ.κ.: Αθανάσιο Μενούνο, Θεοφάνη Παπαγεωργίου, Ηλία Αρμπή και Παναγιώτα Σαμαρτζοπούλου.

 

Θέμα: Παραίτηση μέλους του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

Αγαπητέ Δήμαρχε,

με την παρούσα επιστολή μου θέλω να καταθέσω την παραίτησή μου από τη θέση του κοινοτικού συμβούλου Καλαβρύτων. Λαμβανομένου υπόψη το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης όπου, κατέλαβα την Τρίτη εκλόγιμη θέση μαζί με τον αξιότιμο συνυποψήφιο κο Απόστολο Κοντή καθιστούν επιτακτικό η θητεία να μοιραστεί. Με την πάροδο του ήμισυ της προβλεπόμενης θητείας και χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρα την απόφαση, ως ηθικό και έντιμο, να παραχωρήσω τη θέση, στην οποία με ανέδειξαν οι συμπολίτες μας. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι οι θέσεις αυτές είναι θέσεις προσφοράς που δεν δύναται να συνδεθούν με κάτι άλλο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους κοινοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία τους αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για τις συναντήσεις που είχαμε.

Τέλος, κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την επιλογή τους, με την υπόσχεση ότι θα παραμείνω δίπλα τους σε κάθε θέμα που θα χρειαστεί η συμμετοχή μου ως δημότης, ώστε να συμβάλλω σε μια καλύτερη, πιο εύρυθμη καθημερινότητα στην πόλη μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο όλων σας.

Με τιμή,

Νικόλαος Παπαβραμόπουλος

Μέλος της Τοπική Κοινότητα Καλαβρύτων

Καλάβρυτα 30 Αυγούστου 2021

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com