Ημερολόγιο 2015 του Πολιτιστικού συλλόγου Μανεσίου

Ο Σύλλογός μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εκδίδει το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» σε μορφή ατζέντας και τοίχου για τον καινούργιο χρόνο 2015 και είναι αφιερωμένο στο πνεύμα συλλογικότητας που πρέπει να εμπνέει όλους μας.

    Στο εξώφυλλο θα θέλαμε να αναδείξουμε ένα όμορφο έργο μας που στολίζει τη κεντρική πλατεία του χωριού μας και να επισημάνουμε ότι όταν είμαστε ενωμένοι και με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να διατηρήσουμε τις παραδόσεις του τόπου μας και να αναπτύσσουμε τη διάθεση για πρόοδο και παραγωγή πολιτισμού.

    Όλοι μαζί μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πεδίο συνεύρεσης  και  συνεργασίας, μια εθελοντική πανστρατιά, με γνώμονα πάντα το καλό και το συμφέρον του χωριού μας. Η επιτυχία θα είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν τις σελίδες ενός βιβλίου που θέλουν να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια και δρόμους φωτεινούς. Το χωριό περιμένει πολλά απ' όλους μας. 

   Οι σελίδες του ημερολογίου περιλαμβάνουν εικόνες από τις ετήσιες πολιτιστικές μας εκδηλώσεις, καθώς και από αξιοθέατα του χωριού μας.        

    Επιπλέον θα δείτε τους χορηγούς μας που είναι συγχωριανοί και φίλοι της ευρύτερης περιοχής μας και θα διαβάσετε σημαντικά γεγονότα της ιστορίας μας.

Κάθε σπίτι Μανεσιωτών και φίλων αξίζει να έχει κρεμασμένο στον τοίχο το ημερολόγιο μας γιατί πραγματικά είναι ένα στολίδι.

Για να το προμηθευτείτε επικοινωνείστε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

    Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους Υγεία, Αγάπη, Οικογενειακή Ευημερία και Αισιοδοξία για το νέο έτος 2015. Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή μας για να 'ναι ο ουρανός πιο λαμπερός και μόνο φως να υπάρχει στη ζωή μας. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.