Ημέρα Αλληλεγγύης στο Μάνεσι Καλαβρύτων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου, σε συνεργασία με τους μαθητές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του χωριού μας, διοργανώνει "Ημέρα Αλληλεγγύης" στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί, προσκαλούμε όλους τους συγχωριανούς μας σε μια μικρή αλλά συνάμα σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, σε αίθουσα του Ιατρείου μας, θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα, τα οποία δεν χρειάζονται ψυγείο, είδη υγιεινής και ρούχα σε καλή  κατάσταση.

 Δεν ζητάμε καινούργια πράγματα ούτε θέλουμε να βάλουμε όσους το επιθυμούν σε έξοδα. Αυτό που ζητάμε είναι να προσφέρει ο καθένας από εμάς κάτι που δεν το χρειάζεται και δεν τον εξυπηρετεί πλέον σε κάποιον συνάνθρωπό μας που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια  και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας προσφέροντας με σεβασμό και αξιοπρέπεια ό,τι  ο καθένας έχει ευχαρίστηση.

  Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε Αγάπη και Χαρά! Μπορούμε να διευκολύνουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας! Είναι απλό. Ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί! Περιμένουμε όλους εσάς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Τηλ. επικοινωνίας:

Μάνεσι:  6981027854

Αθήνα:  6977256619

Πάτρα:  6977782986

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.