Από ιδιόκτητους servers εξυπηρετείται πλέον το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πρώτο μας άρθρο, που δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2014, ο αριθμός των αναγνωστών μας καθώς και οι απαιτήσεις τους από το blog του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ καθημερινά αυξάνονται. Έτσι, ενώ στην αρχή το blog φτιάχτηκε με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών μεταξύ ανθρώπων, με γνώμονα πάντα το καλό της περιοχής μας, έφτασε σήμερα δύο χρόνια μετά, να αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές ενημέρωσης για τα θέματα της περιοχής μας, έχοντας καθημερινά μερικές χιλιάδες επισκέψεις.

Το γεγονός αυτό, πέρα από τη μεγάλη χαρά και τη δύναμη που μας δίνει, αφού όλοι εσείς οι καθημερινοί επισκέπτες μας, μαζί με τους εκατοντάδες που προστίθενται καθημερινά στην παρέα μας, εμπιστεύεστε εμάς για την ενημέρωσή σας, μας δημιουργεί και ακόμα μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Έχοντας σαν μοναδικά "όπλα" το μεράκι μας, την αγάπη μας για τον τόπο, και την τεχνογνωσία (από την τριαντάχρονη και πλέον επαγγελματική πορεία ενός εκ των συντελεστών του blog στον τομέα της πληροφορικής), χωρίς κανένα έσοδο από πουθενά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, όταν μας ενημέρωσε ο πάροχος μας ότι λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που είχαμε αδυνατούσε πλέον να μας φιλοξενήσει και έπρεπε να βρούμε άλλη λύση φιλοξενίας, επιλέξαμε να "στήσουμε" δικούς μας, "πράσινους", σύγχρονους CLOUD SERVERS ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ, με χαμηλό κόστος λόγω της τεχνογνωσίας μας, που θα φιλοξενούν αποκλειστικά το blog του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ, για να ανταποκρίνονται αξιόπιστα, με μεγαλύτερη ταχύτητα, στην ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και στον τεράστιο φόρτο μεταφοράς δεδομένων. Διαβάστε εδώ για να δείτε τι είναι ένας server.

Θέλοντας να προλάβουμε ορισμένους "καλοθελητές", ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι η προβολή των επιχειρήσεων που φαίνονται στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ είναι ΔΩΡΕΑΝ και οποιοσδήποτε συμπατριώτης μας επιχειρηματίας επιθυμεί, μπορεί να μας ενημερώσει για να προβληθεί ΔΩΡΕΑΝ η επιχείρησή του για κάποιο χρονικό διάστημα από το blog μας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την τεράστια δύναμη που μας δίνετε καθημερινά, αφού μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και να σας υποσχεθούμε ότι όσο μας στηρίζεται εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και μεράκι για το καλό του τόπου μας.

 

Η συντακτική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ

 

Στην παρακάτω φωτογραφία από τη GOOGLE, με μπλε χρώμα φαίνονται οι χώρες που έχει φτάσει η φωνή του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.