ΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΙΑΣ: Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Σωματείο Άνευ Ειδικότητας Νέων Ιατρών Αχαΐας με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του πολυτεχνείου δηλώνει ότι καμία ελευθερία και δημοκρατία δεν είναι δυνατό να υπάρξει όσο ο λαός εκβιάζεται και ισοπεδώνεται από τις μνημονιακές πολιτικές. Καμία υγεία δε μπορεί να υπάρξει όσο εργαζόμενοι και ασθενείς κινούνται στα νοσοκομεία , στα κέντρα υγείας υπό το αίσθημα φόβου και καταπίεσης που καλλιεργούν η υποχρηματοδότηση , η έλλειψη προσωπικού , οι υπάρχουσες συνθήκες εργασίας.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε σε πορεία διεκδίκησης και αξιοπρέπειας την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. στο Παράρτημα . Ειδικά καλούμε τους ανειδίκευτους ιατρούς να στελεχώσουν το σταθμό πρώτων βοηθειών που θα υπάρχει από τις 5 μ.μ. στην πλατεία Παντάνασσας. Η αλληλεγγύη σε όσους και όσες αγωνίζονται είναι έμπρακτη και με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουμε και εμείς στην πορεία , μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, φοιτητές , ανέργους.

Η δημόσια υγεία δεν είναι υπό διαπραγμάτευση ούτε τίθεται σε ψεύτικα διλλήματα.

 

Σωματείο Άνευ Ειδικότητας Νέων Ιατρών Αχαΐας 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.