Ιατροφαρμακευτικό υλικό, παιδικές τροφές και μικροέπιπλα από τα Ευρωπαϊκά Κινήματα Αλληλεγγύης στο Δήμο Καλαβρύτων.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου, ο Συντονιστής των Ευρωπαϊκών Κινημάτων Αλληλεγγύης στην Ελλάδα κ. Γιώργος Βαθειώτης, παρέδωσε στο Δήμο Καλαβρύτων, ποσότητες ιατροφαρμακευτικού υλικού, παιδικών τροφών και μικροπεπίπλων, τα οποίες συγκέντρωσαν τα Ευρωπαϊκά Κινήματα Αλληλεγγύης από τη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Αυστρία και τα διαθέτουν σε φορείς και Δήμους, στην Ελλάδα, για να τα προσφέρουν σε πολίτες τους, που τα έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς κατά την παραλαβή των παραπάνω προσφερομένων ειδών δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τα Ευρωπαϊκά Κινήματα Αλληλεγγύης και το Συντονιστή τους στην Ελλάδα κ. Γιώργο Βαθειώτη, που επέλεξαν τον ορεινό, μαρτυρικό και με πολλές ανάγκες Δήμο μας, για να προσφέρουν ποσότητες από τα είδη και υλικά που συγκέντρωσαν. Τα προσφερόμενα αυτά είδη, θα τα διαθέσουμε στο νοσοκομείο μας, στον παιδικό μας σταθμό και στο Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο μας και τη Μονάδα Κατακοίτων. Η πρωτοβουλία αυτή δε, αποτελεί την αρχή μια σημαντικής και μακρόχρονης συνεργασίας με τα Ευρωπαϊκά Κινήματα Αλληλεγγύης, που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση αναγκών των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα στη σημερινή δυσχερή οικονομική συγκυρία».


 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.