Ιατρείο και ΑΤΜ στην Δίβρη που θα εξυπηρετεί και τα όμορα χωριά των Καλαβρύτων

Σε ισχύ βρίσκεται η περίπτωση πρότασης της εταιρείας  Βάσερκραφτ ΑΕ προς τον δήμο Καλαβρύτων, για συνεργασία, σχετικά με  την δωρεάν παροχή ιατρικής φροντίδας σε κατοίκους χωριών της Δ.Ε Αροανίας μετά από την μόνιμη εγκατάσταση του ειδικευμένου ιατρού Πέτρου Αιλέ-Μαριάμ (Γιατρός, Παθολόγος – Γαστρεντερολόγος) στην Δίβρη, Η λειτουργία του ιατρείου σε καθημερινή βάση έγινε με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση της ανωτέρω εταιρείας. Όπως πληροφορούμαστε ήδη το ιατρείο έχουν αρχίσει να επισκέπτονται αρκετοί κάτοικοι της Δ.Ε Αροανίας.
Εκτός αυτού μια επιπλέον παροχή, την οποία κατά περίπτωση θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αρκετά χωριά του δήμου Καλαβρύτων, είναι η τοποθέτηση ΑΤΜ στην Δίβρη, που είναι και μοναδικό στον άξονα Πάτρα - Τρίπολη.
H εταιρεία Βάσερκραφτ ΑΕ (συμφερόντων Τηλέμαχου Φωτεινού) υπέγραψε σχετική σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα του ΑΤΜ  προκειμένου να μην χαθεί αυτή η μοναδική ευκαιρία για την περιοχή  και το μόνο που μένει είναι η εγκατάσταση του μηχανήματος.
 Όπως πληροφορούμαστε ο δήμος, στου οποίου την αρμοδιότητα βρίσκεται η περιοχή της Δίβρης, δυστυχώς δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα την πρωτοβουλία του Κ. Φωτεινού. Ούτε οικονομικά, ούτε σε παραχώρηση χώρου για το ΑΤΜ κ.λ.π. Αν αυτό είναι ακριβές, είναι κρίμα, καθώς τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται κάθε μέρα και οι αιρετοί πρέπει να αρπάζουν την ευκαιρία και να παρέχουν,για τα μέτρα τους, κάθε δυνατή βοήθεια.
   

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.