Ιάσονας Φωτήλας: «Λιγότεροι φόροι για όλους αλλά και φορολογική νομιμότητα για όλους!»

Επίσκεψη στις εφορίες της Πάτρας πραγματοποίησε την Τετάρτη ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εργαζόμενους αλλά και πολίτες.

Ο κ. Φωτήλας είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τις αναγκαίες αλλαγές στην φορολογική διοίκηση, στα πλαίσια της γενικότερης φορολογικής μεταρρύθμισης της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ιδιαίτερα την περαιτέρω ενίσχυση των δομών με τεχνολογικά μέσα και την ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, ώστε να περιοριστεί η ανάγκη επισκέψεων των πολιτών στις οικονομικές υπηρεσίες και να διευκολύνονται ακόμα περισσότερο, οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες, στις συναλλαγές τους.

«Το κράτος μας χρειάζεται μία βαθιά και ισχυρή μεταρρύθμιση προς δύο άξονες: Την ενίσχυση και υποβοήθηση του έργου των δημοσίων λειτουργών, αλλά και την απλοποίηση των διαδικασιών. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για την εφαρμογή σειράς μέτρων που θα μειώσουν τη γραφειοκρατία και θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή όλων. Όπως επίσης και για τη παράλληλη διαδικασία μείωσης φόρων με τη δημιουργία αποτελεσματικών μηχανισμών ελέγχου. Θέλουμε χαμηλότερους φόρους για όλους, θέλουμε όμως και συνέπεια και εντιμότητα από όλους. Με άλλα λόγια, στοχεύουμε σε μία αλλαγή νοοτροπίας ώστε να φτιάξουμε ένα κράτος στο οποίο κανένας δεν θα πληρώνει παράλογους φόρους, αλλά και κανένας δεν θα φοροδιαφεύγει λειτουργώντας σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.