Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την εγκληματικότητα.

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη συνάντησε χθες η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στη συνάντηση αυτή που έγινε με πρωτοβουλία της Αχαιής Βουλευτού, τέθηκε το θέμα της εγκληματικότητας και της αστυνόμευσης στην Αχαΐα, όπου η κα Αλεξοπούλου ζήτησε ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης σε περιοχές του Νομού με αυξημένες ανάγκες λόγω τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως η Αιγιαλεία και η Δυτική Αχαΐα.

Ζήτησε επίσης από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. την επιτάχυνση των διαδικασιών για την άμεση παρουσία ιατρού στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού που είναι και αίτημα όλων των αστυνομικών. Ο κος Καραμαλάκης διαβεβαίωσε την Αχαιή Βουλευτή ότι σύντομα προωθείται σχέδιο δημιουργίας ιατρείων σε όλα τα κτίρια Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας και δεσμεύθηκε να εξετάσει με κάθε δυνατό μέσο την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης καθώς και τις συνολικές ανάγκες αστυνόμευσης του Νομού.

Και οι δύο συμφώνησαν στη συχνή και στενή συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων τόσο των αστυνομικών υπαλλήλων της Αχαΐας όσο και της εύρυθμης λειτουργίας στην προστασία των πολιτών της περιοχής μας.

Αλεξοπούλου Καραμαλακης

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.