Γυμνάσιο - Λύκειο Καλαβρύτων: Δηλώσεις συμμετοχών για παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Το Γυμνάσιο και τα Γενικό και Επαγγελματικό Λύκεια Καλαβρύτων στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαιδεύοντας στο Αρχαίο Δράμα» και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών –Επιδαύρου θα υλοποιήσουν για δεύτερη χρονιά το δεύτερο μέρος του, που περιλαμβάνει την πραγματοποίηση τριών επισκέψεων στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για την παρακολούθηση των αντίστοιχων παραστάσεων.

Η πρώτη επίσκεψη αφορά την παράσταση της κλασικής τραγωδίας του Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» την Παρασκευή 19-7-2019. Για αυτήν την παράσταση έχουν εξασφαλιστεί πενήντα πέντε (55) εισιτήρια. Μπορούν να συμμετέχουν κατά προτεραιότητα μαθητές με τη συνοδεία ενός γονέα, για τους ανήλικους. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παρακολούθηση της παράστασης να επικοινωνήσουν με το διευθυντή του ΓΕΛ κο Βασίλη Σπανό στο τηλέφωνο 6942943322 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lyk-kala@sch.gr (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας). Αφού καλυφθεί ο αριθμός των συμμετοχών, θα δημιουργηθεί λίστα επιλαχόντων, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε περίπτωση ακύρωσης ή στις επόμενες επισκέψεις κατά προτεραιότητα. Οι επόμενες παραστάσεις που θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε είναι η αριστοτεχνική κωμωδία «Νεφέλες» του Αριστοφάνη την Παρασκευή 2-8-2019 και η τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου την Παρασκευή 9-8-2019.

Επειδή το να παραμείνουν κενές θέσεις λόγω ακύρωσης κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, φαινόμενο που αντιμετωπίσαμε πέρυσι, στερεί το δικαίωμα συμμετοχής από άλλους που το επιθυμούν, παρακαλούμε δηλώστε μόνο αν είσαστε σίγουροι για τη συμμετοχή σας και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα ακύρωσης ενημερώστε μας έως την Τετάρτη 17-7-2019. Σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθούμε να αποκλείσουμε από τις επόμενες επισκέψεις στην Επίδαυρο όσους δεν ενημερώσουν έγκαιρα για την ακύρωση της συμμετοχής τους.

Τα έξοδα των μετακινήσεων καλύπτονται από τον κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη, πατέρα της αείμνηστης Σοφίας Μιχαηλίδη, δωρήτριας της σχολικής μας βιβλιοθήκης που έχει συνδράμει τα σχολεία μας παντοιοτρόπως και τα εισιτήρια παραχωρούνται δωρεάν με την συνδρομή του προέδρου της «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ» κου Πέτρου Σταυριανού. Στα σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε προκαταβολικά της ιδιαίτερες ευχαριστίες μας σε αυτούς τους δύο ανθρώπους που ανοίγουν αυτό το παράθυρο πολιτισμού σε μαθητές και γονείς των σχολείων του σχολικού συγκροτήματος Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.