Γυμνάσιο Δάφνης - Με δύο Θεατρικές Παραστάσεις αποχαιρέτησε τη χρονιά (ΦΩΤΟ)

Με δυο υπέροχες θεατρικές παραστάσεις, το Γυμνάσιο Δάφνης αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά λίγες μέρες πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου.  Οι παραστάσεις "Η σκηνή του Φόνου" και "Τα ξεφτέρια" καλοδουλεμένες, ενθουσίασαν το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα. Τα παιδιά ευχαρίστησαν τους καθηγητές τους,  Αντώνη Αμπούτη φιλόλογο και Αργύρη Γρηγόρη φυσικό, που με την επιμονή τους και την υπομονή τους βοήθησαν τα παιδιά να φτάσουν σ'αυτό το αποτέλεσμα. 
Η ενθάρρυνση  και η ενίσχυση της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης της νέας γενιάς από τους ίδιους τους καθηγητές τους, μιας νέας γενιάς με οράματα και δυναμική εξέλιξης σ’ έναν κόσμο υψηλών απαιτήσεων είναι το καλύτερο εφόδιο για το μέλλον. Η πρόοδος και η επιβίωση του ατόμου στη σημερινή  ανταγωνιστική κοινωνία, απαιτεί ανθρώπους με πολυδιάστατες γνώσεις και ικανότητες, κάτι που φαίνεται πως στο Γυμνάσιο Δάφνης επιτυγχάνεται. 
 
 
 
Επίσης στο χώρο φιλοξενήθηκε και έκθεση φωτογραφίας εμπλουτισμένη με φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι οι μαθητές, οι οποίοι και βραβεύτηκαν. 
 
Συγχαρητήρια και στους μαθητές και στους υπέροχους καθηγητές τους !!
 
Γ. ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΗ
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
15 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.