ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ: Κρίσιμο το Συνέδριο της ΝΔ τον Απρίλη

Το συνέδριο του Απρίλη αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα στην πορεία της οργανωτικής ανασυγκρότησης και οικονομικής εξυγίανσης της ΝΔ.

Εκεί θα τεθούν επιτέλους προς συζήτηση ανοιχτά, καίρια ζητήματα που δεν πρέπει να βαρύνουν άλλο τις πλάτες μας. Ζητήματα όπως το ασυμβίβαστο των κομματικών στελεχών με κρατικές/κυβερνητικές θέσεις που στοιχειώνει εδώ και χρόνια την πολιτική υπεράνω προσήμων και αποτρέπει τους νέους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά με αλτρουισμό, ανιδιοτέλεια και φιλοπατρία να το κάνουν όπως και η ύπαρξη ποσόστωσης γυναικών στα όργανα και τα ψηφοδέλτια, που είναι "αστεία' αφού είμαστε όλοι ίσοι. Επίσης, θα συζητηθούν ο λόγος των τοπικών στην επιλογή των υποψηφίων του κόμματος, η ετήσια σύγκληση του συνεδρίου αλλά και η διενέργεια ηλεκτρονικής διαβούλευσης στη βάση του κόμματος για κρίσιμα θέματα πολιτικής κάτι που θα επιτρέπει την διαδραστική και επικαιροποιημένη τοποθέτηση όλων σε όλα και θα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προέδρου στο μέλλον.

Γίνε μέλος στο: https://members.nd.gr/

Διαμόρφωσε το καταστατικό στο : http://synedrio.nd.gr/

Ελάτε να γίνουμε μαζί η ΑΛΛΑΓΗ προς το καλύτερο που θέλουμε να δούμε να γίνεται στην Ελλάδα και την Νέα Δημοκρατία


Γρηγόρης Κοντοδήμος

Πολιτευτής ΝΔ Αχαΐας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.