Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής η Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, εκλέχθηκε η Βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.Στη θέση του Προέδρου εκλέχθηκε ο Βουλευτής Χανίων και τέως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Διγαλάκης.

Στην εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 27/1, η κα. Αλεξοπούλου έλαβε την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της επιτροπής καθώς εκλέχθηκε με ψήφους 40 υπέρ και 4 λευκά.

Η Επιτροπή είναι αρμόδια για θέματα του Υπουργείου Παιδείας, και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, όσον αφορά στο νομοπαρασκευαστικό έργο και άλλα ζητήματα αρμοδιότητάς τους.

«Είναι μεγάλη μου τιμή, η εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν οι συνάδελφοι όλων των παρατάξεων της επιτροπής. Τους ευχαριστώ θερμά, και τους υπόσχομαι πως θα εκπληρώνω τα καθήκοντά μου με αίσθημα ευθύνης και συναδελφικότητας.»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.