Γράφει η Αναστασία Φλογερά :Κάναμε σκόνη τους κουτόφραγκους ή όχι ;

Το Συνασπισμό κυβέρνησης με ΑΝΕΛ πρωί πρωί Δευτέρας τον κάναμε γαργάρα,γιατί είπαμε...αυτοδυναμία...ανατροπή,αριστερή κυβέρνηση, κοσμοϊστορικά γεγονότα...αλλαγή πολιτικής..πουλημένα ποτάμια σε συμφέροντα...σενάρια συνωμοσίας...ανατροπών...όλα καλά.
Και ξαφνικά ο Ελληναράς κάνει σκόνη τον κουτάφραγκο...μπούκλα...βαμπίρ του Εurogroup , εκπρόσωππο του συναφιού των εχθρών απάνθρωπων εταίρων που μόνο το αίμα θέλουνε να μας πιούνε!
Λεονταρισμοί με μια απλή εθιμοτυπική συνάντηση,επίθεση κατά των αντιπάλων εχθρών χωρίς καμιά ανοχή προσαρμογής σε αυτούς...
Έλεος πια στον πολιτικό φανατισμό,τις διχαστικές μια ζωή πολιτικές, εντός και εκτός τειχών,σε αντιδιαστολή με τον πολιτικό πολιτισμό σε ένα σύγχρονο κόσμο!
Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι με ανοχή,κοινή λογική που δεν αντέχουν πια αυτό τον ανεκδιήγητο ανώριμο όχλο, που άγεται και φέρεται από εσωτερικές άγνωστες ορμές με άλλοθι την πολιτική και τα συμφέροντα των αδυνάτων,χωρίς ποτέ να διδάσκεται!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.