Η Google μιλάει Ελληνικά!

Η Φωνητική Αναζήτηση Google ήταν μέχρι σήμερα η άχρηστη λειτουργία για τον Έλληνα χρήστη. Μέχρι σήμερα όμως καθώς από το πρωί η Google μιλάει και ελληνικά!

Η σημαντική αυτή υπηρεσία της Google που ενεργοποιείται στην Ελλάδα,  μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ερωτήσεις στην Αναζήτηση και να χειριστούμε την Android συσκευή μας με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό το δεύτερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς πλέον αποκτά νόημα η αγορά μίας Android Wear συσκευής ή του Google Glass,  ενώ οι δυνατότητες είναι τόσο μεγάλες που μπορούμε ακόμα και να κάνουμε αυτόματο το σπίτι μας!

Για να το ενεργοποιήσουμε πρέπει να πάμε "Ρυθμίσεις > Γλώσσα & Εισαγωγή > "Φωνητική πληκτρολόγηση", και να ενεργοποιήσουμε τα "Ελληνικά".

Στη συνέχεια πιέζουμε το εικονίδιο του μικροφώνου στη μπάρα αναζήτησης της Google και μπορούμε να ρωτήσουμε ότι θέλουμε.

Πολλά πράματα όπως οι απαντήσεις σε κάρτες δεν υπάρχουν ακόμα, ενώ δεν ακούσαμε και απαντήσεις με φωνή όπως γίνεται στην Αμερική.

 

Πηγή: madata.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.