Γοητευτική υπολειτουργία όπως πάντα ...!!!! Εκπαιδευτικοί, μεταφορές, βιβλία, καθαριότητα

'' Τι είχες Γιάννη ;  τι είχα πάντα !! '' Γκρινιάρηδες, αχάριστοι, υποκριτές και άλλα πολλά είμαστε επιμένοντας να λέμε ότι το Ελληνικό κράτος δεν έχει σταθερότητα στην λειτουργία του. Όσα χρόνια και αν γυρίσετε πίσω τέτοια μέρα, θα βρείτε ακριβώς την ίδια είδηση. Η εκάστοτε κυβέρνηση πάντα φροντίζει με σεβασμό στην παράδοση να δημιουργεί σταθερές συνθήκες για μαθητές, γονείς και εργαζομένους στην εκπαίδευση. Αποφεύγει με μαεστρία να δημιουργήσει σοκ στους εμπλεκόμενους στην εκπαίδευση αλλάζοντας έστω και το παραμικρό.

Αυτή την γοητευτική υπολειτουργία που τόσο έχει μπει στο DNA μας προφυλάσσει το υπουργείο παιδείας και αντί για ευχαριστώ, κάθε φορά ακούει τα παράπονα του αυθαδιάζωντος λαού.

Ντροπή και αίσχος...... ευεργετηθέντες !!!

Για φανταστείτε τι επίπονη αλλαγή θα αποτελούσε οι δάσκαλοι, καθηγητές να εργάζονται μόνο  στα σχολεία  και οι θέσεις τους να έχουν οριστεί αμέσως μετά το τέλος της προηγούμενης χρονιάς; Τα βιβλία να είναι στα σχολεία από τον Αύγουστο, οι μεταφορές να έχουν οριστεί από τον Αύγουστο, οι καθαρίστριες επίσης και γενικά η περίοδος της θερινής ραστώνης να είχε αξιοποιηθεί 

Η απόλυτη αμηχανία τον Σεπτέμβρη, χάος και δυσαρέσκεια !!!!

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή, κάποιος ''τρελός'', θα αγνοήσει την συνήθεια των προκατόχων του, εκτός του αγιασμού, και θα θελήσει να τρομάξει γονείς και μαθητές εφαρμόζοντας τις ανοησίες που άλλες οργανωμένες χώρες εδώ και δεκαετίες ακολουθούν.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.