Γιώργος Λαζουράς για τον προϋπολογισμό του Δήμου Καλαβρύτων: Στα όρια των απευθείας αναθέσεων γεγονός που δικαιώνει την πολιτική μου.

Την πλήρη συμφωνία του για τον προϋπολογισμό του Δήμου Καλαβρύτων, (όπως αυτός συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή και τελικά υπερψηφίστηκε, από την παράταξή του, τον κ. Γ. Τσενέ και φυσικά την συμπολίτευση), εξέφρασε στις 23 Δεκεμβρίου 2020, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς. Επισήμανε ότι, και αυτός ο προϋπολογισμός όπως και οι προηγούμενοι επί θητείας του, είναι στα όρια των απευθείας αναθέσεων, γεγονός που δικαιώνει την δεκαετή δική του πολιτική στο Δήμο Καλαβρύτων. Δεν παρέλειψε φυσικά να μεμφθεί εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους, (εννοούσε πρωτίστως τον κ. Λεων. Βασιλόπουλο), οι οποίοι όταν ήταν στην αντιπολίτευση τον κατηγορούσαν για τις απευθείας αναθέσεις, ενώ τώρα που είναι στη συμπολίτευση εφαρμόζουν ακριβώς την ίδια πολιτική... "Η αξιοπιστία απέναντι στους εαυτούς μας, μας επιτρέπει να έχουμε ως άνθρωποι και ως πολίτες, μια σταθερότητα στις απόψεις μας" είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας σαφή την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.