Γιώργος Λαζουράς: Συγχαίρω, από καρδιάς, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα

Ο Δημάρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απ. Κατσιφάρα, με αφορμή τη βράβευση της Περιφέρειας μας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών και του χαρακτηρισμού της ως «Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας» για το 2017. (διαβάστε σχετικά εδώ).

Ολόκληρη η δήλωση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά έχει ως εξής:

 

Με ένα, ιδιαίτερα σημαντικό, βραβείο, το βραβείο «Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας 2017», βραβεύθηκε, η Περιφέρειά μας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Συγχαίρω, από καρδιάς, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα καθώς και τους συνεργάτες του και τα στελέχη της Περιφέρειας μας. Με το όραμα, της κατευθύνσεις και τις οδηγίες που παρέχει, ο Περιφερειάρχης μας, καταφέρνει, σημαντικά επιτεύγματα για την περιοχή μας και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Στηρίζουμε, όλοι, την προσπάθεια και τον αγώνα του, ώστε η περιφέρεια μας να γίνει και να παραμείνει ως τη καλύτερη Περιφέρεια της Χώρας μας και της Ευρώπης. Όταν βάζουμε, τέτοιους, στόχους, αγωνιζόμαστε και τους πετυχαίνουμε.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.