Γέμισαν οι δεξαμενές πετρελαίου των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων

Συνεδρίασαν στις 6-11-2014 τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου τους κ. Νικολάου Μαγκαφά.

Κύρια θέματα της συνεδρίασης ήταν ο εφοδιασμός των σχολείων με πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει του Χειμώνα, καθώς και η χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων για την αντιμετώπιση μικροδαπανών που θα προκύψουν για τις ανάγκες τους.

Η συνολική ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που διανεμήθηκε στα σχολεία και των δύο Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, έφθασε τα 35.150 λίτρα, το χρηματικό ποσό που διατέθηκε σ’ αυτά ανέρχεται στο ποσό των 20.000,00 € περίπου, ο δε καταμερισμός τους στα σχολεία έγινε με κριτήριο τις κτιριακές εγκαταστάσεις του κάθε σχολείου (αριθμός αιθουσών, γραφείων, γυμναστηρίων και λοιπών χώρων) και τον αριθμό μαθητών αντίστοιχα.

Τόσο από τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικόλαο Μαγκαφά, όσο και από τα υπόλοιπα μέλη εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι τα σχολεία του δήμου μας και με τη χρηστή διαχείριση των Διευθυντών των σχολείων, θα λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα όπως άλλωστε λειτουργούν τα τελευταία χρόνια.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.