Γ. Κουτρουμάνης: Ξημερώνει μια νέα εποχή για την πατρίδα μας

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ .Γιώργος Κουτρουμάνης, σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η πατρίδα μας αλλάζει σελίδα και αφήνει πίσω της μια από τις χειρότερες περιόδους της νεώτερης ιστορίας της.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είπαν «όχι» στη μιζέρια και στον αναχρονισμό, είπαν «όχι» σε ιδεοληψίες και ξεπερασμένες αντιλήψεις που κράτησαν τον τόπο μας εγκλωβισμένο στη στασιμότητα, στο δρόμο του αφανισμού της μεσαίας τάξης και στη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας.

Οι Έλληνες πολίτες επιβράβευσαν τη Νέα Δημοκρατία για το πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα της, αλλά και για τη σταθερή στάση της στα εθνικά θέματα, δίνοντας ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως επόμενου πρωθυπουργού της χώρας, αλλά και ξεκάθαρη εντολή για να αλλάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα και να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους σχεδόν 11.000 Αχαιούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και δεσμεύομαι πως δε θα ξεχάσω την τιμή που μου έκαναν. Θα είμαι δίπλα τους καθημερινά και πρόθεση μου είναι να τους γνωρίσω προσωπικά έναν προς έναν, καθώς στην περιορισμένη χρονικά προεκλογική περίοδο, μου ήταν αδύνατον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες, την οικογένειά μου και όλους τους εθελοντές φίλους του πολιτικού μου γραφείου για τον έντιμο, καθαρό και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε.

Να συγχαρώ επίσης τους εκλεγέντες βουλευτές Αχαΐας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο κοινοβουλευτικό τους έργο.

Όλοι μαζί ενωμένοι, θα δουλέψουμε σκληρά από σήμερα κιόλας, ώστε βήμα βήμα να οδηγήσουμε την Ελλάδα στη νέα εποχή, εξασφαλίζοντας για όλους τους πολίτες περισσότερες και καλύτερες δουλειές, με ισχυρό το αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία.

Θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε άμεσα Ισχυρή Ανάπτυξη, ώστε να κάνουμε την Ελλάδα μας ξανά Αυτοδύναμη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.