Γ. Αμασιάδης. Ο προπονητής της Α.Ε.Καλαβρύτων για το μισό πρωτάθλημα

Ο Γιώργος Αμασιάδης είναι ο ποδοσφαιριστής που φέτος, μετά από μια μακρόχρονη πορεία, βοήθησε την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν, τον Φοίνικα Σαλμενίκο, πετυχαίνοντας 17 τέρματα να ανέβει στην Β΄κατηγορία. Στην επόμενη περίοδο Φοίνικας και Καλάβρυτα θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία και μάλλον θα συναντηθούν σε δυο τουλάχιστον παιχνίδια. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ο Γιώργος Αμασιάδης την χρονιά που πέρασε κάθισε για 14 αγώνες στον πάγκο της Α.Ε.Καλαβρύτων ως προπονητής της ομάδας, με αποτέλεσμα να γνωρίζει τους παίκτες και την ομάδα αρκετά καλά. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα των Καλαβρύτων για έναν ολόκληρο γύρο σχεδόν, πρόσθεσε και αυτός στο συνολικό αποτέλεσμα με χαρακτηριστικό τις τέσσερις εκτός έδρας ισοπαλίες. Τα βήματα ενός ικανότατου ποδοσφαιριστή, στην προπονητική, δεν μπορούν να σχολιαστούν από κάποιον που δεν έχει σπουδάσει προπονητική και η όποια κρίση πρέπει να περιοριστεί στην εικόνα, τις γνώσεις και την προσωπική αντίληψη του καθενός..μέχρι εκεί. Φυσικά υπάρχουν και στοιχεία εμφανή όπως η αρνητική διαιτησία, η τύχη, η παρουσία ή μη του έμψυχου υλικού στις προπονήσεις κ.α, τα οποία επηρεάζουν το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να βαρύνουν τον εκάστοτε προπονητή.

Προσωπικά επειδή έζησα τον Γιώργο Αμασιάδη από κοντά, το μόνο που δικαιούμαι να κάνω είναι να αναφέρω την άποψή μου για τον άνθρωπο Αμασιάδη,γιατί και αυτό το στοιχείο είναι κρίσιμο για τον τεχνικό υπεύθυνο μιας ομάδας. Η εικόνα που αποκόμισα είναι ότι πρόκειται για έναν υπεύθυνο,συνεπή, διαλλακτικό, εργατικό άνθρωπο που έχει την ικανότητα να κερδίσει την συμπάθεια των ποδοσφαιριστών και συνεργατών του.Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι στον δεύτερο γύρο, που δεν ήταν πια προπονητής των Καλαβρύτων, σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας βρέθηκε στις κερκίδες για να τα παρακολουθήσει.

Αν μου επιτρέπεται μια.. όχι συμβουλή, αλλά γνώμη, είναι στο μέλλον και στην πορεία του να μην εμπιστεύεται ανθρώπους που κατά πλάτος ,κατά βάρος και κατά βάθος καμία σχέση δεν μπορούν να έχουν με τον αθλητισμό. Να αποφεύγει ξένα σώματα που προσδοκούν να εισπράξουν αίγλη και λάμψη με τα πόδια και τον ιδρώτα άλλων, ενώ οι ίδιοι γνωρίζουν μόνο τον παρααθλητισμό.

Καλή τύχη καλή συνέχεια Γιώργο Αμασιάδη

Παπαδόπουλος Θεόδωρος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.