Φτάνουν Χριστούγεννα... Στην Περιφέρεια ακόμα διαπραγματεύονται για τη μεταφορά των μαθητών!

Μπορεί τα σχολεία να ετοιμάζονται να σταματήσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, μπορεί να βρισκόμαστε σχεδόν στο μέσο της σχολικής χρονιάς, όμως στην Περιφέρεια μάλλον βρίσκονται ακόμα στους καλοκαιρινούς μήνες, αφού, ακόμα συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για τα νέα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών, μια διαδικασία που θα έπρεπε να είχε γίνει από το καλοκαίρι και να είχε τελειώσει πριν την έναρξη των μαθημάτων, δηλαδή το Σεπτέμβριο του 2014.

 

Πριν από λίγο εκδόθηκε από την Περιφέρεια το ακόλουθο δελτίο τύπου:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου

Διαδικασία διαπραγμάτευσης για νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών Π.Ε. Αχαΐας


 

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η διαπραγμάτευση νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Συγκεκριμένα η συνεδρίαση θα γίνει στην Πάτρα στα γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής) και αφορά την ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Πατρέων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. Επιβατικό (Ταξί) και Λεωφορεία, μέχρι ολοκληρώσεως του διεθνή τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 & 2015-2016 και όχι πέραν τις 28-02-2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr , καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.


 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.