Φοβήθηκε να μην κατηγορηθεί για δωροληψία ο διαιτητής στα Καλάβρυτα !!!!

Η κίνηση φιλοξενίας που έχει υιοθετηθεί από την διοίκηση της ομάδας των Καλαβρύτων να προσφέρει ένα γλυκό στους τρεις διαιτητές που έρχονται να διευθύνουν τον αγώνα και που ΦΥΣΙΚΑ γίνεται αποδεκτή από όλους , σήμερα παρεξηγήθηκε.

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι ,που διεκόπη δυο φορές τουλάχιστον, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα και αναγκαστική παρουσία αστυνομικών του οικείου τμήματος, παίχτηκε η τελευταία πράξη του ''θεάτρου'' με την συμπλήρωση του φύλλου αγώνα.

Οι διαιτητές του σημερινού αγώνα, Α.Ε.Καλαβρύτων – Πανιώνιος Αχιλλέας (Τιμολέων Παναγιώτης, Μάρδας Βασίλειος,Ζαρκάδας Χρήστος) , αφού ολοκλήρωσαν την ''δουλειά'' άφησαν το κέρασμα στο γραφείο που τους είχε παραχωρηθεί και αποχώρησαν.

Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξαν στιγμές έντασης οι οποίες οφείλονταν αποκλειστικά όχι τόσο στα λάθη του διαιτητή, τα οποία υπήρξαν, όσο στην προκλητική του συμπεριφορά.

Ο προπηλακισμός που αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ότι δέχθηκαν οι διαιτητές κατά την ανάπαυλα είναι μια ακραία και ανακριβής έκφραση και σίγουρα αποκρύπτεται η άλλη όψη, η προσπάθεια δηλαδή που κατέβαλαν τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής ομάδας ανταποκρινόμενα στο αίτημα τους,  τα οποία και εξασφάλισαν κατά απόλυτο τρόπο την ασφαλή παρουσία του

διαιτητικού θιάσου

.

Αξιόλογος διαιτητής, ταλαντούχος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Εκνεύρισε, αδιαφόρησε,απείλησε με διακοπή κατ'επανάληψη, δημιούργησε ένταση ,ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας χωρίς να υπάρχει λόγος, στην συνέχεια τάχα με κρύα καρδιά συνέχισε τον αγώνα, έδωσε τρεις κόκκινες, άλλη υπερβολική, άλλη καθυστερημένα και γενικά έδειξε αξιόλογα δείγματα για να ανέβει τα σκαλοπάτια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ διαιτησίας για τα δεδομένα της οποίας είναι χρυσάφι !!

Στην αρχή κάθε γύρου πρέπει να ακούγεται ξεκάθαρα το μήνυμα ''ποιος είναι το αφεντικό '' .Το ίδιο που έγινε στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος,(''Σφαγή'' στο Ρίο για την Α.Ε.Καλαβρύτων) με την ίδια ομάδα εκτός έδρας τότε, το ίδιο έγινε και σήμερα ((PHOTOS)Έτσι χάθηκε ο πρώτος αγώνας. Η αντίδραση της Α.Ε.Καλαβρύτων). Χωρίς τα κραυγαλέα λάθη αλλά με την τακτική της συχνής αδικίας και του εκνευρισμού προς τους παίκτες.

Αν οι διαιτητές έκριναν ότι η όλη παρουσία τους ήταν άδολη και αφού είχαν εξασφαλίσει απόλυτη ηρεμία γιατί άραγε να περιφρόνησαν το κέρασμα; γιατί δεν δοκίμασαν το υπέροχο γαλακτομπούρεκο των Καλαβρύτων;

Γνωρίζουν καλά τι θα πει δωροληψία και ξέρουν ότι κάτι τέτοιο μέσα στην αγνή πρόθεση των γηπεδούχων δεν υπήρχε. Το κέρασμα προς τον επισκέπτη είναι βασικό μέρος της Ελληνικής φιλοξενίας και η αρνησή του είναι αγένεια και προσβολή !!!

Απλά δεν ένιωθαν ή ήθελαν να δείξουν ότι δεν ένιωθαν καλά.

Η διοίκηση και οι φίλαθλοι των Καλαβρύτων έχουν αποδεχθεί την ήττα σε πολλούς αγώνες χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία, αλλά ...........

Αγωνιστικά η ομάδα των Καλαβρύτων γνώρισε την ήττα με 0-4 και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην διαιτησία αλλά κυρίως στον κακό εαυτό της. Δέχθηκε πολύ εύκολα  τα δυο πρώτα τέρματα και έχοντας πολλοί από τους παίκτες χάσει την επαφή με την προπόνηση, μαζί έχουν απολέσει και την επαφή με τα δίκτυα.

Τελικό : Α.Ε.Καλαβρύτων – Πανιώνιος Αχιλλέας 0 - 4

 

 

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.