ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την γιορτή Λήξης για τα σχολεία της Δάφνης Καλαβρύτων

Σε μια ζεστή βραδιά το δημοτικό και το νηπιαγωγείο Δάφνης αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά. Οι μικροί μαθητές πήραν μέρος σε γυμναστικές επιδείξεις και διασκέδασαν με την ομάδα "Σαλτιμπάγκως" που ήρθαν ειδικά για την περίπτωση από την Πάτρα, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Στο μεταξύ πλούσια εδέσματα, σουβλάκια, σπιτικά φαγητά, γλυκά και αναψυκτικά περίμεναν όλους τους επισκέπτες, φροντίδα και αυτά του συλλόγου.

Οι μαθητές στο τέλος παρέλαβαν τους ελέγχους τους από τους δασκάλους τους, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά με τραγούδια και χορό από όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διδακτικό προσωπικό για την υπέρογκη προσπάθειά τους, ώστε η σχολική χρονιά να περάσει χωρίς προβλήματα και όλα τα παιδάκια σ'αυτή την ορεινή και δύσκολη περιοχή, να κάνουν ένα σταθερό βήμα ακόμα προς το μέλλον τους.

Επίσης ένα ευχαριστώ και στον σύλλογο γονέων, γιατί είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε δύσκολη κατάσταση που παρουσιάζεται στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε παρουσιάζοντας ειδικά τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο έργο.

Καλό καλοκαίρι!
 

Γεωργία Κουτσιουρή Δημοσιογράφος


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.