(Φωτό) Πεντακάθαρος ο δρόμος για Καλάβρυτα ενώ άλλα λένε οι ειδήσεις...

 Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων δίνουν μάχη με το χιόνι ,τις χαμηλές θερμοκρασίες και το χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό για χιονοδρόμους και επισκέπτες και το έχουν ήδη καταφέρει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Την ίδια ώρα  ραδιοφωνικοί σταθμοί, στις σύντομες ειδήσεις τους, αναφέρουν ότι η κίνηση των αυτοκινήτων για Καλάβρυτα γίνεται.... με αλυσίδες. Επειδή είναι γνωστό ότι μια τέτοια πληροφορία λειτουργεί αποτρεπτικά για τον μέσο οδηγό και επειδή δεν είναι αλήθεια,κάποια αντίδραση πρέπει να υπάρξει, διότι ο δρόμος Πούντας - Καλαβρύτων είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν και που τραβήχτηκαν σήμερα και ώρα 12:30 περίπου, σε όλο το μήκος της οδού. 

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε προς τους φίλους οδηγούς ότι πάντα απαιτείται προσοχή και ειδικά τις πρωινές και βραδυνές ώρες και κυρίως στα σκιερά σημεία του δρόμου λόγω του παγετού.

Πιστεύουμε ότι κάποιος αρμόδιος από τον Δήμο, το χιονοδρομικό, την ένωση ξενοδόχων κ.λ.π θα πρέπει να φροντίσει  ώστε η ενημέρωση των μέσων και κατ΄επέκταση των επισκεπτών να είναι πιο ακριβής ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

Ας συντονιστούμε όλοι, να περισώσουμε ότι ο καιρός μας έδωσε έστω και καθυστερημένα

Παπαδόπουλος Θεόδωρος 


 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.