ΦΩΤΟ - Η Κερπινή γιόρτασε την Αγία Παρασκευή.

Με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερπινής «Ο Άγιος Γεώργιος» πραγματοποίησε γλέντι, επ’ ευκαιρίας της εορτής της Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 25 Ιουλίου, στην πλατεία του χωριού .

   Εκατοντάδες συμπατριώτες μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, έδωσαν το παρών και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δίνοντας ζωντάνια στο χωριό μας σε μια όμορφη βραδιά με φαγητό, ποτό και μουσική .

  Έχοντας συναίσθηση των δύσκολων ημερών που διανύουμε φροντίσαμε ώστε να κρατήσουμε ως Σύλλογος προσιτές τιμές σε φαγητό και ποτό προσφέροντας δε τις πρώτες πρωινές ώρες γίδα βραστή, γλυκά και φρούτα. 

    Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κερπινήςθέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση εν μέσω κρίσης, καθώς και όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στηρίζοντας τον σύλλογο, που με τη σειρά του υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να μάχεται ,να προσφέρει και να αντιτίθεται ξεπερνώντας πάντα τις οποιεσδήποτε δυσκολίες  που παρουσιάζονται.

     Εξ άλλου όπως όλοι γνωρίζεται Το χωριό μας η Κερπινή είναι από τα λίγα εκείνα  μέρη της Ελλάδος  που δεν πτοείται από οποιαδήποτε κρίση, με έμφυτο στο DNA του να μπορεί να αναστηθεί μέσα από τις στάχτες του,όπως έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και σε πολύ χειρότερες συνθήκες…

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα και σήμερα.

Ας συνεχίσουμε έτσι.

Και του χρόνου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.