(ΦΩΤΟ) Εντός της Ιεράς Μονής και υπό βροχή η αναπαράσταση της ορκομωσίας των αγωνιστών του 21΄

Αλλαγή προγράμματος λόγω βροχής και η καθιερωμένη αναπαράσταση της ορκομωσίας των αγωνιστών του 21' πραγματοποιήθηκε εντός του περιβόλλου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας από τον θεατρικό όμιλο ''Πάνος Μίχος''.Εχει και άλλες φορές στο παρελθόν συμβεί κατι ανάλογο λογω χιονιού. Μπορεί ο χώρος να είναι στενός για να υποδεχθεί όλους τους επισκέπτες. αλλά αυτοί που παρευρέθησαν σήμερα είναι από τους τυχερούς γιατί το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό αφού δένει με την ενέργεια του ιστορικού μοναστηριού και επιπλέον συμβαίνει σπάνια.

Στήν δοξολογία που προηγήθηκε χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.Αμβρόσιος .Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σια Αναγνωστοπούλου εκ μέρους της Ελληνικής βουλής και της κυβέρνησης ,ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ.Λαζουράς,ο πρωην Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων κ.Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο πρωην υπουργός κ, Ανδρέας Ζαίμης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.Θεόδωρος Νασιώτης ,ο πρόεδρος της ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος κ.Χαρίλαος Ερμείδης, o Γ.Γ του ομίλου απογόνων Αγωνιστών του 21' κ.Αντώνιος Πετμεζάς, ο τοπικός σύμβουλος Καλαβρύτων κ.Ηλίας Αρμπής, ο σχολικός σύμβουλος κ. Θεοφάνης Βαλμάς αντιπροσωπείες των Καλαβρυτινών σχολείων και αρκετός κόσμος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ.Μ.Μελετόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.