Φορέας διαχείρισης Βουραϊκού : 35ο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού και εκδήλωση για το δίκτυο Γεωπάρκων

Ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού, το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 διοργανώνει ημερίδα με ειδική ενότητα αφιερωμένη στα Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Δίκτυο Γεωπάρκων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 35ου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ορειβασίας-Χιονοδρομίας-Αναρρίχησης Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και εντάσσεται στο έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ)», στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Χελμού-Βουραϊκου» του Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013».

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί η κατάβαση στο Φαράγγι του Βουραϊκού, η οποία θα ξεκινήσει από το σταθμό του ΟΣΕ Καλαβρύτων και θα καταλήξει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Διακοφτού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.