Φιλανθρωπική δράση της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας

Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, προχώρησε στην δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε δύο άπορες οικογένειες, ούτως ώστε να κάνουν κι αυτοί το δικό τους ρεβεγιόν.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οφείλουμε να βλέπουμε και τις ανάγκες των γύρω μας, καθώς η πανδημία έχει χτυπήσει εκτός από σωματικά, αλλά και οικονομικά πολλούς συνανθρώπους μας. Καθήκον μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ως ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους, στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας. Θα ήταν άδικο λοιπόν, να μη δώσουμε την ευκαιρία σε δύο οικογένειες να περάσουν μία όμορφη Πρωτοχρονιά μακριά από τα άγχη και τα βάρη της καθημερινότητας.
Προς το παρόν μένουμε ασφαλείς μέχρι να έρθει η στιγμή του εμβολιασμού μας και τότε να σηκώσουμε τα μανίκια για να οικοδομήσουμε και πάλι το αύριο.
Καλή Χρονιά,
ΟΝΝΕΔ Αχαΐας
#onned_achaias

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.