Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων

Ευχαριστήρια επιστολή στο Δήμο Καλαβρύτων, το Αστυνομικό Τμήμα, το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο, απέστειλε ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων «Α. Κόνη -Ε. Χάμψα».

Με την επιστολή αυτή τους ευχαριστούν θερμά, για την ευγενική και πολύτιμη βοήθεια, την 18η Ιουνίου 2021, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η βιωματική δράση «Ποδηλατάδα», με σκοπό την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και τη σωστή οδήγηση, από όλους τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων.

Μέσα από την δράση αυτή σημειώνουν, οι μικροί μαθητές έμαθαν για την αναγκαιότητα του κράνους, ενώ διδάχθηκαν με σαφήνεια και ζωντάνια Κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η λήψη μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, διασφάλισε την κίνηση των μαθητών με ασφάλεια, ώστε να γίνει βίωμα των μικρών παιδιών, με ευχάριστο τρόπο η σωστή οδική συμπεριφορά για πεζούς ή ποδηλάτες. Η Θετική απάντηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων στο σχετικό έγγραφό για ιατρική κάλυψη κατά την ποδηλατική πορεία, εάν και εφόσον χρειαζόταν να συνδράμει, παρείχε αίσθημα ασφάλειας αυτήν την ξεχωριστή εκπαιδευτικά ημέρα.

Τέλος με την ελπίδα πως και στο μέλλον ανάλογη συνεργασία μας θα είναι άριστη, για ακόμα μια φορά τους ευχαριστούν ιδιαίτερα και εύχονται «Καλό Καλοκαίρι».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.