Ευχαριστήριο από το γιατρό Ν. ΡΑΖΗ για τη νέα τιμητική του διάκριση

Ευχαριστώ πολύ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού/Νηπιαγωγίου Καλαβρύτων, το Διοικητικό του Συμβούλιο και τον Πρόεδρό του κ. Γρηγόρη Τσουρουφλή, που κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τους, είχαν την καλοσύνη να βραβεύσουν με ειδική βαρύτιμη πλακέτα την μετριότητά μου, “ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”.

Τέτοιες τιμητικές προς το πρόσωπό μου πράξεις, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μου, για ανιδιοτελείς προσπάθειες πολλών χρόνων, σε μια Ηρωική και Μαρτυρική Περιοχή, που φημίζεται για την Ανθρωπιά και την αίσθηση περί Δικαίου των Πολιτών της. Η διάκριση αυτή θεωρώ ότι ωφείλεται στην οικογένειά και στους Συνεργάτες μου, που από πάντα με στηρίζουν και με βοηθούν, ώστε όλοι μαζί (με τη βοήθεια του Θεού) να φέρνουμε (με τον καλύτερο δυνατό τρόπο) εις αίσιο πέρας κάθε εποικοδομητική μας προσπάθεια.

Είναι τιμή μου να υπηρετώ αυτόν τον τόπο και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να συνεχίσω προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες μου, προς όφελος της Κοινωνίας.

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους.

 

 

Δρ Ν. Χ. Ραζής

Γενικός Γιατρός-Δντης ΕΣΥ-Πρόεδρος Σκακιστικού Καλαβρύτων

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.