Ευχαριστήριο του Προέδρου του Δ.Σ. Καλαβρύτων Θεοδώρου Κ. Νασιώτη

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους: 

1. Στον Καθηγητή της Παθολογίας και μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσια Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες, κ. Χαράλαμπο Γώγω. Έναν εξαίρετο επιστήμονα και θαυμάσιο άνθρωπο, Αχαιό στη καταγωγή, πασίγνωστο πλέον στην Ελλάδα και όχι μόνο, για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση μας να παραστεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του πάνω σε αυτή τη μάστιγα της πανδημίας, τις ενστάσεις μας γύρω από τα εμβόλια, τις προοπτικές και όχι μόνο.

Παρακολουθήστε την, πάνω από μία ώρα, τοποθέτηση του κ. Γώγου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και είμαι σίγουρος ότι θα απαντηθούν όλα τα πιθανά ερωτήματα πού θα θέλατε να του θέσετε, εάν τον είχατε δίπλα σας, πέρα από τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι αγαπητοί συνάδελφοι (Δημοτικοί Σύμβουλοι) και

2. Στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τον άνθρωπο, που από την αρχή της θητείας μας, σαν νέα Δημοτική Αρχή, ήταν πάντα δίπλα μας σε όλα τα δύσκολα, προσφέροντας τη βοήθειά του σε οτιδήποτε και αν του έχει ζητηθεί.

Έχει επισκεφθεί, σε αυτόν τον ενάμιση δύσκολο χρόνο, πολλές φορές τον Δήμο μας, δίνοντας νόημα στον όρο «συνεργασία» Α’ και Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιστεύω, και δεν είναι μόνο προσωπική αυτή η άποψη, ότι, στο πρόσωπο του κ. Μπονάνου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, βρήκε τον καλύτερο πρεσβευτή της και ο Δήμος Καλαβρύτων έναν δικό του άνθρωπο.

Και πάλι ευχαριστώ.

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα.

Θεόδωρος Κ. Νασιώτης

Πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαβρύτων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.