Ευχαριστήριο μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ευχαριστεί τα μέλη του κόμματος αλλά και τους χιλιάδες φίλους και φίλες που μας εμπιστεύτηκαν τη ψήφος τους και κατάφεραν να δώσουν στην Ελλάδα τη χαρά της ελπίδας και, ειδικότερα, στην Αχαΐα πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο τον νομό εμφανίζουν θεαματική αύξηση, αποτέλεσμα που οφείλεται κυρίως στη δράση όλων των οργανώσεων μελών που κατάφεραν να μεταδώσουν σε όλες τις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς, στα Πανεπιστήμια και τις σχολές, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς όπως εκφράστηκαν στην πρόσφατη προγραμματική διακήρυξη της Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας διεξήγαγαν μια έντιμη πολιτική μάχη με προτεραιότητα στο συλλογικό αποτέλεσμα χωρίς αλαζονεία και φαινόμενα ρεβανσισμού, με πίστη στην κρίση και στις δυνατότητες του λαού μας.

Προσπάθησαν, και τα κατάφεραν τελικά, να δώσουν σαφείς πολιτικές απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες του κόσμου που είχαν δημιουργηθεί από την οργανωμένη και εχθρική στάση των μεγάλων δημοσιογραφικών συγκροτημάτων αλλά και την μαύρη προπαγάνδα των μνημονιακών κέντρων παραπληροφόρησης.

Προσπάθησαν, και τα κατάφεραν τελικά, να αποκαταστήσουν την πολιτική, τη δημοκρατία, την αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια, την αξιοκρατία, στα μάτια και τις καρδιές χιλιάδων απλών ανθρώπων που βίωσαν την τρομοκρατία των μνημονίων την τελευταία πενταετία.

Η επόμενη μέρα βρίσκει έναν λαό ανακουφισμένο και έτοιμο να συνδράμει στις μεγάλες τομές που απαιτούνται.

Το πελατειακό κράτος και οι πολιτικές της ύφεσης και της λιτότητας δίνουν τη θέση τους στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του λαού μας και του τόπου μας με οδηγό τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των αγορών.

Καλούμε όλους και όλες, άσχετα με το εάν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές,  να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια και το κυβερνητικό έργο που θα ξαναδώσει στο λαό μας τη δύναμη να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Διαβεβαιώνουμε όλους και όλες ότι θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και ζητάμε την ενεργή συμμετοχή σας.


 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.