Ευχαριστήριο μήνυμα του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Λιακόπουλου

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μάη ο Παναγιώτης Λιακόπουλος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, στη δημοτική ενότητας Αροανίας. Ο συμπαθέστατος Παναγιώτης, με καταγωγή από το πανέμορφο Αγρίδι, ήταν, μάλιστα, πρώτος σε σταυρούς, με τη νικητήρια παράταξη του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, υποσκελίζοντας τον νυν Αντιδήμαχο Αροανίας Παναγιώτη Καυγά. Γεννημένος το 1960, ο Παναγιώτης Λιακόπουλος, που διαμένει με την οικογένειά του στο Σκεπαστό, υπήρξε για 25 χρόνια δημοτικός υπάλληλος, ενώ στις πρόσφατες εκλογές, ασχολήθηκε για πρώτη φορά, ενεργά, με τα κοινά του τόπου, με μεγάλη επιτυχία όπως αποδείχτηκε. Αποδέχτηκε την πρόταση του δημάρχου Καλαβρύτων, για συμμετοχή στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της δημοτικής ενότητας Αροανίας, διότι θεωρούσε τον Γιώργο Λαζουρά ως την καλύτερη επιλογή, ώστε να ηγηθεί, εκ νέου, της νέας δημοτικής Αρχής, με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του προς τους δημότες των Καλαβρύτων, ο Παναγιώτης Λιακόπουλος τόνισε τα εξής : «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εσάς τους συνδημότες μου για τη στήριξή σας και την καθοριστική συμβολή σας, στην ανάδειξή μου ως δημοτικός σύμβουλος, στον μαρτυρικό μας δήμο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα υπηρετήσω τον τόπο μας, με επιμονή, με δυναμική και με ευσυνειδησία, από όποιο πόστο κι αν μου ζητηθεί. Ζητώ τη συμπαράστασή σας στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, τα επόμενα πέντε χρόνια. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα πράξουμε το καλύτερο για τον δήμο μας και την ορεινή Αχαΐα γενικότερα. Ειδικά για τη δημοτική ενότητα Αροανίας, ευελπιστώ πως θα εξακολουθήσει να κινείται σε ρυθμούς ανάπτυξης, όπως συμβαίνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αποφεύγοντες επιστροφές σε λανθασμένες στρατηγικές περασμένων χρόνων, που την κράτησαν σε μια τελματώδη στασιμότητα, χωρίς ανάπτυξη».       

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.