Ευχαριστήριο του Α.Ο Σκεπαστού προς τον Νίκο Ραζή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


 

Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Σκεπαστού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον πάντα αφοσιωμένο στην προσφορά και αναβάθμιση αθλητικών δράσεων του τόπου μας, τον ιατρό γενικής ιατρικής κ. Νικόλαο Ραζή ο οποίος ανιδιοτελώς εργάστηκε επί πέντε απογεύματα από 25/ 09 μέχρι και 29/09 για να εξετάσει τους παίκτες της ποδοσφαιρικής του ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015.

Ο εδώ και χρόνια συνεργάτης του σωματείου μας δέχτηκε μετά χαράς την πρόταση του συμβουλίου να αναλάβει τις προληπτικές εξετάσεις ( καρδιολογικές και γενικές κλινικές εξετάσεις ) που προβλέπονται για ποδοσφαιριστές και με περίσσεια υπομονή αγάπης και κατανόησης εξέτασε ενδελεχώς 33 άτομα τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες κατά την ποδοσφαιρική περίοδο.

Κ. Ραζή και πάλι σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη για να συνεχίσετε αυτό που αποτελεσματικά πράττετε μέχρι σήμερα.


 


 

Για τον ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ

ΤΟ Δ.Σ


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.