Ευχαριστήρια επιστολή του Αθ. Αλεξόπουλου προς Νοσοκομείο Καλαβρύτων και Κ.Υ.Κλειτορίας

Σχετικά με την περιπέτεια του γιού μου και την ανάγκη άμεσης ιατρικής φροντίδας και μεταφοράς του στην Πάτρα λόγω εγκαυμάτων που υπέστη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εφημερεύοντες γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Νίκο Ραζή, Ηλιάννα Παπαδοπούλου και Χριστίνα Παγκάκη, τη νοσηλεύτρια Παυλοπούλου Θεώνη καθώς και από το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας τη γιατρό Παναγιώτα Δημητρίου που συνόδευσε το περιστατικό στην Πάτρα και τον οδηγό του ασθενοφόρου Νίκο Θωμά. Όλοι τους επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο πρωτόγνωρο για μένα.

Για όλες τις άμεσες ενέργειές και για την ανθρώπινη συμπεριφορά τους ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους για τη ευσυνειδησία τους.

Ως Καλαβρυτινός να τονίσω για μια ακόμη φορά την ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, κάτι που απαιτεί τον καθημερινό αγώνα όλων μας και όχι να θυμόμαστε το Νοσοκομείο μόνο όταν το χρειαζόμαστε.

Θανάσης Χ. Αλεξόπουλος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.