Ευχαριστήρια δήλωση Μαρίνου Σκανδάμη

Θέλω να εκφράσω δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες προς τις 15.176 γυναίκες και άντρες ψηφοφόρους στο νομό Αχαϊας, που υπερψήφισαν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Ιδιαίτερες και από καρδιάς είναι επίσης οι ευχαριστίες μου προς τους 3.929 ψηφοφόρους μας που με τίμησαν, με την πρώτη θέση, στις προτιμήσεις τους.

Ακόμη, οφείλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους βουλευτές της παράταξής μας που χωρίς ιδιοτέλεια συμμετείχαμε στην εκλογική μάχη, παρά το γεγονός ότι η έδρα ήταν μία και ελπίζω πραγματικά αυτό να σηματοδοτήσει μια νέα αντίληψη αλληλέγγυας και συντροφικής συμμετοχής στους κοινούς αγώνες

Είναι γεγονός ότι η συνολική μας επίδοση υπολείπεται των προσδοκιών μας. Ωστόσο η εντολή που μας δόθηκε αναφέρεται στην αύξηση των προσπαθειών μας για την ισχυροποίηση του ΚΙΝΑΛ με την περαιτέρω αποσαφήνιση των πολιτικών και της δράσης μας.

Αυτήν την εντολή προτίθεμαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Ταυτόχρονα δηλώνω παρών σε κάθε διεκδίκηση του αχαϊκού λαού για την πρόοδο του τόπου μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.