Εξοργισμένοι με Παπαδόπουλο οι κάτοικοι των ΔΕ Κλειτορίας, Παΐων και Αροανίας. - VIDEO

Εξοργισμένοι και φανερά απογοητευμένοι από την τακτική του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, να μην εντάσσονται σε κανένα αναπτυξιακό έργο ενόψει και των 200 χρόνων από το 1821, οι ΔΕ ενότητες Κλειτορίας, Παΐων και Αροανίας, είναι οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Συγκεκριμένα, όπως μας έλεγαν σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας αρκετοί από αυτούς, αυτό που τους εξοργίζει περισσότερο είναι, εκτός από τις προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα περί... "ισόρροπης ανάπτυξης της μέσα χώρας του Δήμου Καλαβρύτων", η τακτική του κατευνασμού και η εντύπωση ότι θεωρούνται δεδομένοι, τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από κάποιους δημοτικούς συμβούλους των περιοχών αυτών.

"Δεν εκλέξαμε δημοτικούς συμβούλους για υποτακτικούς στο Θανάση, ούτε δημοτικούς συμβούλους μόνο και μόνο για να εισπράττουν το μισθό του αντιδημάρχου και να μισθοδοτούνται οι ίδιοι ή μέλη των οικογενειών τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από το δήμο. Τους εκλέξαμε για να έχουν φωνή στα δημοτικά συμβούλια και να στηρίζουν τα χωριά μας!!!" μας έλεγε φανερά εκνευρισμένος κάτοικος της περιοχής.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί, είναι η βούληση συλλόγων της περιοχής, καθώς και ενέργειες που γίνονται, για δημιουργία νέου δήμου "Ορεινής Αχαΐας" με έδρα την Κλειτορία.

Την όλη κατάσταση την περιέγραψε μέσα σε λίγες μόνο λέξεις, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Σπύρος Θεοχάρης στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο. "...μιλάμε για Γαλακτοκομική σχολή στα Καλάβρυτα, για τραίνο στα Καλάβρυτα, για Πλανητάριο στα Καλάβρυτα, για αεροδιάδρομο στα Καλάβρυτα, για Κέντρο δια βίου μάθησης στα Καλάβρυτα..." είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από το βίντεο που ακολουθεί:

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.