Εξαιρετική εκδήλωση Σκακιστικού Καλαβρύτων στις κατασκηνώσεις "ΤΟ ΟΡΑΜΑ"

Για ακόμη μία χρονιά, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), πραγματοποίησε (26/7) εξαιρετική εκδήλωση στις ξεχωριστές κατασκηνώσεις “Το Όραμα” της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, παρέχοντας την ευκαιρία ειδικά στους νέους να γευτούν τα οφέλη της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού.

Συγκεκριμμένα, σε συνεργασία με το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, παρέθεσε αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και σε διαφορετικές σκακιέρες είκοσιδύο (22) αθλητές, σημειώνοντας ένδεκα (11) νίκες, οκτώ (8) ισοπαλίες (με Δημήτρη Αναστασόπουλο, Γιάννη Μουρκάκη, Φάνη Μπαχά, Γιώργο Παπαδημητρίου, Ηλία Ρόζο, Νικόλα Ρουσσάκη, Άγγελο Χαλμούκη και Κωνσταντίνο Χαλμούκη) και τρις (3) ήττες (από Κώστα Ιατρόπουλο, Γιώργο Μπαχά και Αλέξανδρο Τζουμάκα).

Αξίζει να σημειωθεί τόσο το θαυμάσιο και πολιτισμένο κλίμα που επικράτησε στις 3,5 ώρες της εκδήλωσης, όσο και οι ωραίες παρτίδες που παίκτηκαν.

Κατά την προφώνησή του, ο Αρχηγός της κατασκήνωσης Βασίλης Ζήσιμος, στάθηκε ιδιαίτερα στο ποικιλλόμορφο και θαυμαστό έργο που παράγει σε ολόκληρη την περιοχή ο ΣΕΠΟΚΕ, ενώ στην αντιφώνησή του ο γιατρός Ν. Ραζής εξήρε το κατασκηνωτικό έργο και όλους τους συντελεστές του και ευχαρίστησε για την εξαίρετη-πολύχρονη συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι επόμενες Σιμουλτανέ του ΣΕΠΟΚΕ (πάντα με ανοικτή σε όλους και δωρεάν συμμετοχή), έχουν προγγραμματιστεί για Τρίτη 12 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Κλειτορίας (σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κλειτόριων Αττικής 'Ο Άγιος Δημήτριος' και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας), Τετάρτη 13 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Φιλίων (σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φιλιωτών Αττικής) και Σάββατο 30 Αυγούστου στο άνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων (σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο Ερμείδης).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.