Εβδομάδα Αλληλεγγύης: Ας προσφέρει ο καθένας μας ότι μπορεί...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλαβρύτων συμβάλλοντας στην Εβδομάδα Αλληλεγγύης παρακαλεί τους γονείς και τους πολίτες των Καλαβρύτων να στηρίξουν την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής ανάγκης που ξεκινά τη Δευτέρα 18 Απριλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Απριλίου.

Η δράση αυτή διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει σειρά δράσεων κοινωνικής στήριξης και συνοχής. Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αλληλεγγύης η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής ανάγκης θα γίνεται στα supermarkets και στα σχολεία όλων των βαθμίδων της πόλης των Καλαβρύτων με τα οποία έχει προϋπάρξει σχετική συνεννόηση με τον εκπρόσωπο του Δήμου Καλαβρύτων κ. Νίκο Μαγκαφά.

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ αρωγός στην προσπάθεια αυτή που γίνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, καλεί όλους τους συμπολίτες να εκδηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.