Έτοιμα για το 13ο Αντάμωμα τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου

Δελτίο τύπου των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.Οι καλοκαιρινές εξορμήσειςδεν σταμάτησαν λεπτό!Τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας. Μπορεί να «επισφράγισαν» επίσημα τη λήξη της χορευτικής περιόδου 2013- 2014 στις αρχές Ιουνίου, ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους, ακολουθώντας τα χνάρια της πολιτισμικής μας παράδοσης σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός Αχαΐας. Οι περιοδείες τους σε κάθε γωνιά της Αχαΐας αφήνουν για ακόμη μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ οι προσκλήσεις που δέχτηκε ο Σύλλογος για τη συμμετοχή των χορευτικών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων είναι δεκάδες.

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΠΟΝΤΕΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ.Οι καλοκαιρινές τους εμφανίσεις ξεκίνησαν τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού από το Μικροποντέϊκο Αντάμωμα στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος στον Μικρό Ποντιά. Η εκδήλωση έγινε στις αρχές Ιουνίου, στην ηλιόλουστη Καλαβρυτινή γη, με τη συμμετοχή εκατοντάδων προσκεκλημένων και κατοίκων της περιοχής.

ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.Επόμενος σταθμός η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Ιτέας, παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοπόννησο.

ΣΤΟ ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ.Την Παρασκευή 11 Ιουλίου δυο χορευτικά τμήματα θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταροχωρίου του Δήμου Φαρών.Θα παρουσιάσουν χορούς από την Πελοπόννησο και την Ήπειρο.

13ο ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ.Εν τω μεταξύ πυρετωδώς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες του 13ου Παγκαλαβρυτινού Ανταμώματος που πλέον έχει μετατραπεί σε θεσμό για τους απανταχού καταγόμενους από την τέως επαρχία Καλαβρύτων και όχι μόνο. Θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας και των Καλαβρύτων.

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.